About

11 Haziran 2016 Cumartesi

Kestaneli pilav tarifi

Kestaneli pilav tarifi kestaneli pilav nasıl yapılır.....

MALZEMELER
300-350 GR KESTANE
2 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
2 ADET SOĞAN
2 SU BARDAĞI PİRİNÇ
6 BARDAK SU 
3 YEMEK KAŞIĞI ÇAM FISTIĞI
2 YEMEK KAŞIĞI KUŞ ÜZÜMÜ
3 YEMEK KAŞIĞI TARÇIN
1 YEMEK KAŞIĞI YENİ BAHAR
2 ÇAY KAŞIĞI TUZ
YAPILIŞI
SOĞANLARI DOĞRUYORUZ VE ARDINDAN FISTIKLARI, KUŞ ÜZÜMLERİNİ EKLİYORUZ.  PİRİNÇLERİ EKLİYORUZ KAYNAMIŞ SU İLAVE EDİYORUZ TUZ, TARÇIN YENİBAHAR VE KESTANEYİ İLAVE EDİP PİŞMEYE BIRAKIYORUZ. 
kanald mutfak

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Gaziantep Mutfağına Özgü Yemek Tarifleri, Tatlılar, İçecekler.

Designed by Templateiy & CollegeTalks