About

24 Ocak 2013 Perşembe

BÖRÜLCE VE PATLICAN SALATASI


      Börülce salatasını ilk kez denedim misafirlerimde ev halkıda beğenerek yediler.Oldukça kolay bir salata ,börülceleri akşamdan ıslatıp sabah haşlayın .Süzüp soğuttuğunuz börülcelerin içine maydonoz,marul,dereotu,kornişon turşu,közlenmiş kırmızı biber doğranır tuz ,limon ,nar ekşisi,sızma zeytinyağ ,pulbiber konup karıştırılır.Üzeri narla süslenip servis edilir.



      Sofradaki diğer bir salatada közlenmiş patlıcan salatasıydı .Çok kolay ve çok lezzetli herkes tarafından beğenilen bir salata misafir sofralarınız için tavsiye ederim.Közlenmiş patlıcan ve kırmızı biberler doğranırsarımsaklı süzme yoğurtla karıştırılır tuzu atılır ve üzeri ceviz,mısır ve maydonozla süslenir.


               AFİYET OLSUN.............


Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Gaziantep Mutfağına Özgü Yemek Tarifleri, Tatlılar, İçecekler.

Designed by Templateiy & CollegeTalks