About

24 Mart 2016 Perşembe

İzmir pişisi tarifi

İzmir pişisi tarifi...
Malzemeler: 

1 Su Bardağı Un 
2 Adet Yumurta 
125 Gr Margarin 
1 Çay Bardağı Yoğurt 
1 Çay Kaşığı Karbonat 
1 Miktar Tuz 

Hazırlanışı: 

Unun ortasını açınız. İçine yumurta, margarin, yoğurt, karbonat ve tuz katıp yumuşak bir hamur yapınız. Hamurunuza ince silindir şekli vererek (parmak inceliğinde) 10cm aralıkla kesiniz. Kestiğiniz hamurları, yağda kızarttıktan sonra servise sunabilirsiniz. 

Afiyet Olsun. 
Ozelyemekler.com

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Gaziantep Mutfağına Özgü Yemek Tarifleri, Tatlılar, İçecekler.

Designed by Templateiy & CollegeTalks