About

21 Haziran 2013 Cuma

DOMATESLİ BİBERLİ KUZU PİRZOLA



             Kuzu pirzolalar tavaya konur ve altı kısılır kapağıda kapatılarak suyunu salıp tekrar çekene kadar ,yağına kalana kadar pişirilir.2-3 yemek kaşığı zeytinyağ eklenir etlerin üzerine tuz ve kekik eklenerek iki yüzüde kızartılır.Kızaran etler bir tabağa alınır etin yağında biberler kızartılır üzerine iri doğranmış domatesler konur ve yüksek ateşte domatesler sulandırılmadan kızartılır üzerine pirzolalar eklenerek bir kaç kere çevrilerek pilavla birlikte servis yapılır.


                AFİYET OLSUN.........


Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Gaziantep Mutfağına Özgü Yemek Tarifleri, Tatlılar, İçecekler.

Designed by Templateiy & CollegeTalks