About

25 Ocak 2017 Çarşamba

Ömürden bir yaş daha eksildi



 Bir yaş daha büyüdüm. 37 oldum. Bu kez her zamankinden farklı olarak kendi pastamı kendim yapmak istedim. Bundan sonra da gelenekselleştireceğime inandığım bu uygulamayı devam ettireceğim inşallah.
 İlk kez şeker hamurlu pasta yaptım. Daha önce kendi şeker hamurumu yaparak Bengi'nin doğum günü için (sanırım 3 yaşında falandı) yapmıştım. Fakat gerçek anlamda yaptığım ilk şeker hamurlu pastam bu diyebilirim.
 Eksiklerim var fakat bolca da tecrübelerim oldu bu pastayı yaparken. Sonuçta memnun oldum.
 Hep başkaları için mi yapacağım pastalarımı. Bu kez de kendim için yaptım.
 Neyse İyiki Doğdum...


Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Gaziantep Mutfağına Özgü Yemek Tarifleri, Tatlılar, İçecekler.

Designed by Templateiy & CollegeTalks