About

16 Mart 2017 Perşembe

Bitter kuki tarifi

Bitter kuki nasıl yapılır bitter  kuki tarifi.....

Malzemeler
7 su bardağı un
1 su bardağı kakao
700 gram oda sıcaklığında tereyağı
5 su bardağı tozşeker
5 adet yumurta
Yarım çorba kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı vanilya
1'er tatlı kaşığı tarçın, toz karanfil ve toz kırmızıbiber
1 çay kaşığı tuz

Üzerine: Pudraşekeri
Bitter Kuki Yapılışı
Unu geniş bir kaba alın. Ortasını havuz şeklinde açıp diğer malzemeleri ilave edin ve iyice yoğurun. Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, avucunuzda incelterek yuvarlak şekil verin. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 10-15 dakika pişirin. Soğuyan kurabiyelerin üzerine pudraşekeri serperek servis yapın
Takvim

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Gaziantep Mutfağına Özgü Yemek Tarifleri, Tatlılar, İçecekler.

Designed by Templateiy & CollegeTalks