About

24 Aralık 2012 Pazartesi

PATATESLİ YUMURTA



    Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez lezzeti bir çoğunuz mutlaka yapıyorsunuzdur .Yinede hatırlatmak istedim...
   
    MALZEMELER :  3 orta boy patates
                                   2 yumurta
                                   tuz, kimyon,pul biber
                                   4-5 yemek kaşığı zeytinyağ

     Patatesler ince ince doğranır ve zeytinyağında ara sıra karıştırılarak pişirilir .Patatesler piştiğinde birbirine yapışmaya başlıyor.Yağı az gelirse biraz daha koyabilirsiniz.Tuzunu kimyonunu atın ve tuz atılıp çırpılmış yumurtaları üzerine dökün ve kızarıncaya kadar pişirin sonra ters çevirin diğer yüzünüde pişirin ve pul biber serpin çayla birlikte afiyetle yiyin....


Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Gaziantep Mutfağına Özgü Yemek Tarifleri, Tatlılar, İçecekler.

Designed by Templateiy & CollegeTalks